avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... adeverinta venit net pentru bloc cu bulina
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

adeverinta venit net pentru bloc cu bulina

Am o nelamurire referitor la adeverintele cu venitul net realizat care se depun lunar la primarie de locatarii blocurilor cu bulina consolidate:
in aceasta adeverinta se trece restul de plata adica se scad eventualele retineri din salariu pentru ca aceste retineri sunt venituri de care nu beneficiez lunar sau pe adeverinta se trece venitul net fara a fi scazute retinerile din salariu?
Cel mai recent răspuns: roman10 , utilizator 12:28, 27 Iulie 2016
intrebarea e o gluma? N-am auzit de adeverinte de venit care se depun lunar la primarie.
Reformulati mai inteligibil intrebarea.
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2016
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
Nu e nici o gluma. Daca locatarii unui bloc cu bulina consolidat depasesc venitul mediu net pe economie platesc rate lunare pentru aceasta consolidare (in valoare de 32.500 EUR !!!) Pentru a verifica aceasta incadrare sub venitul mediu net pe economie, in fiecare luna locatarii depun la primarie un formular (Anexa 28) avand anexate adeverinte de venit, cupoane de pensie etc.din care sa rezulte aceste venituri.
Probabil ca blocul dumneavoastra a intrat in renovare si consolidare, fiind un bloc catalogat cu risc seismic ridicat. Anul trecut guvernul a aprobat un plan de consolidare a cladirilor, costurile fiind suportate din mai multe surse. Proprietarii cu venituri mici beneficiaza de reduceri sau scutiri pentru realizarea acestor consolidari. Cititi materialul urmator si ne spuneti apoi daca asa stau lucrurile. Cat priveste adeverintele de venit, cred ca acestea trebuie sa cuprinda venitul brut. dar poate fi si venitul net, prin acesta intelegand doar ceea ce ramane din brut dupa scaderea contributiilor si impozitului. Adica nu ceea ce ia omul in mana pentru ca unii au rate oprite pe statul de plata, popriri...

[ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consolidare bloc- plata ratelor the_lady the_lady Ce se intampla cu apartamentele ipotecate conform legii consolidarii dupa cei 25 ani daca nu se incadreaza cu venitul mediu pe economie pentru a putea plati ... (vezi toată discuția)
Consolidare bloc- plata datorii carsshiny carsshiny O intrebare simpla, sper sa imi si poata raspunde cineva.Locuiesc impreuna cu sotia mea intr-un apartament ce apartine mamei mele (ea este proprietar). Blocul ... (vezi toată discuția)
Consolidare cladire cu risc seismic ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, Asupra unui imobil, din care o anumita cota parte din casa este detinuta de persoane fizice, cealalta parte de catre Primarie, s-a facut o ... (vezi toată discuția)