avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... restituire bani
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

restituire bani

Buna ziua!
Am internat o persoana din familie la un azil. Am platit la internare suma de 2300 lei.
A doua zi am retras-o datorita conditiilor improprii. In cat timp trebuie sa imi primesc banii inapoi, binenteles minus suma aferenta pentru o zi? Administratora ma tot amana si mi-a spus sa nu mai insist ca citez: " in mod normal poate dura si 60 de zile". Va rog sa imi spuneti, legal, in ce termen ar trebui sa imi fie restituita suma?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 13:15, 26 Iulie 2016
ai semnat un contract sau ceva cu ei?
conform căror calcule trebuie să plăteşti 2300 de lei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou nae2012 nae2012 Buna ziua. Am si eu o intrebare. In luna decembrie am primit 3 tichete cadou a valoare a cate 50 de lei unul. Iar in fluturas imi apar odata tichete cadou ... (vezi toată discuția)
Refuz plata citire repartitor si caldura andradaa andradaa Buna Ziua! m-a inclin din nou in fata dumneavoastra cu o problema nemaiintalnita de mine pana in prezent.Un locatar din cadrul unei asociatii de ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! mama mea, 91 ani , în urma unei internări la ... Miha_ella60 Miha_ella60 Bună seara ! Mama mea, 91 ani , în urma unei internări la Psihiatrie anul trecut a primit diagnosticul de alhzaimer si dementa senila. I s-a recomandat și ... (vezi toată discuția)