avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrarea la Directia muncii a CCM-unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrarea la Directia muncii a CCM-unitate

BUNA SEARA,
Care este perioada maxim admisa de inregistrare la Directia muncii a CCMU a unui SRL cu peste 21 angajati ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:46, 20 August 2009
In situatia in care societatea are un nr. de cel putin 21 angajati, Dvs. sunteti obligata sa faceti dovada inceperii negocierii in vederea semnarii CCM, ci nu a incheierii unui CCM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca pe unitate? cris2279 cris2279 Buna ziua, Nu de mult timp firma noastra are 23 de angajati.Din cate stiu eu, in momentul in care sunt mai multi de 21 de angajti, angajatorul trebui sa ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Cornelia Cavaler Cornelia Cavaler Buna ziua, Am o societatecu 24 angajati si nu am CCM . Acum am control de la ITM si imi cere CCM. Ce pot face ? (vezi toată discuția)
Intrebare urgent tunaru tunaru Lucrez la Comceh Calarasi si contractul colectiv de munca a expirat in luna februarie vreau sa aflu in ce situatie se afla salariati acestei socetati in ... (vezi toată discuția)