avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sugestii?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sugestii?

SC doreste angajare/colaborare cu agent comercial persoana juridica. Ce recomandati, contract de mandat sau prestari servicii? Garantii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: YNAA , utilizator 22:07, 20 August 2009
Contract de mandat.
daca colaborarea presupune ca acel agent comercial sa va vanda o serie de produse ale dvs atunci CONTRACTUL DE MANDAT este varianta cea mai buna!B-)
Solutionat urgent, multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare intre un srl si o persoana fizica simona_12 simona_12 Buna ziua! Exista cumva posibilitatea de a incheia un contract de colaborare intre o persoana fizica si un SRL exceptand varianta ca persoana fizica sa devina ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare nicomm nicomm As dori sa stiu ce fel de contract ar trebui sa inchei eu, ca si societate cu o alta societate, prin care aceasta va trebui sa vanda produsele societatii mele ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii? contract prestarii servicii anca_popescu anca_popescu Buna , Nu stiu ce pot sa imi deschid pfa sau II.Activitatea pe care vreau sa o desfasor presupune faptul ca trebuie sa lucrez cu colaboratori pe care trebuie ... (vezi toată discuția)