avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... hidroizolatie terasa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

hidroizolatie terasa bloc

Buna ziua,
va rog ,care ar fi un pret mediu /mp de hidroizolatie facuta in 2016?
Va multumesc.
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa cautati pe net firme din localitatea dumneavoastra si sa le solicitati preturile per mp.
Veti putea sa stabiliti dumneavoastra un pret mediu pentru localitatea dumneavoastra.
Preturile pe metru patrat pot fi foarte diferite in functie de operatiuni, de starea de degradare a terasei, de numarul de straturi, de accesul pe terasa s.a.m.d. Poate o hidroizolatie usoara cu un singur strat si fara alte lucrari sa coste 30 lei/m.p. iar alta ce necesita corectari de panta, lucarri de zidarie, 2 straturi... sa coste 60 lei/m.p.
Apoi o lucarea pe o suprafata simpla, plana are un cost iar alta pe suprafete diferite, in panta, aticuri, jgheaburi, scurgeri... sa coste mult mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatia acoperisului i_andreea2005 i_andreea2005 Buna seara! As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri legate de izolatia acoperisului. Am sa incep printr-o povestioara scurta ca sa ma fac mai ... (vezi toată discuția)
Izolatie terasa bloc oret20 oret20 Buna ziua, Am si eu o intrebare, daca stie cineva...care este termenul de garantie pentru o lucrare de reparatie a unuei terase de bloc. respectiv care este ... (vezi toată discuția)
Greseala sau furt ? CFI75 CFI75 In anul 2010 am devenit presedintele unei asociatii....prelund arhiva si toate actele.In urma cu 2 saptamani a trebuit sa reinoiesc contractul cu regia de apa ... (vezi toată discuția)