Buna ziua, am urmatoare problema, am fost implicat intr-o tamponare, mai exact am lovit un gard aflat pe un teren de fotbal, asadar in afara drumului public, am avut o alcoolemie de 1.20 in sange, alcoolul l-am consumat pe respectivul teren de fotbal, am un martor care a fost cu mine in masina, care a stat cu mine toata ziua si a declarat ca eu nu am condus pe drumurile publice sub influenta alcoolului, mentionez ca gardul lovit se afla la marginea terenului de fotbal la aprox. 3 metri de drumul public, la politie am declarat ca am incercat sa intorc masina si sa o las la marginea terenului, asadar n-am avut intentia de a iesi pe drum, permisul mi-a fost retinut si de un an se bate pasul pe loc, dosarul e la politia rutiera si nu avanseaza deloc, nu se intampla nimic, efectiv isi bat joc de mine, eu consider ca nici macar nu trebuia sa-mi retina permisul, iar ei mi-l tin de un an. Intrebarea mea este urmatoarea, daca a trecut un an, pot face cerere de urgentare, repet, dosarul este la politie, nu la parchet. Multumesc anticipat.