avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere urgentare dosar aflat la Politia Rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere urgentare dosar aflat la Politia Rutiera

Buna ziua, am urmatoare problema, am fost implicat intr-o tamponare, mai exact am lovit un gard aflat pe un teren de fotbal, asadar in afara drumului public, am avut o alcoolemie de 1.20 in sange, alcoolul l-am consumat pe respectivul teren de fotbal, am un martor care a fost cu mine in masina, care a stat cu mine toata ziua si a declarat ca eu nu am condus pe drumurile publice sub influenta alcoolului, mentionez ca gardul lovit se afla la marginea terenului de fotbal la aprox. 3 metri de drumul public, la politie am declarat ca am incercat sa intorc masina si sa o las la marginea terenului, asadar n-am avut intentia de a iesi pe drum, permisul mi-a fost retinut si de un an se bate pasul pe loc, dosarul e la politia rutiera si nu avanseaza deloc, nu se intampla nimic, efectiv isi bat joc de mine, eu consider ca nici macar nu trebuia sa-mi retina permisul, iar ei mi-l tin de un an. Intrebarea mea este urmatoarea, daca a trecut un an, pot face cerere de urgentare, repet, dosarul este la politie, nu la parchet. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:31, 28 Iulie 2016
Buna ziua,
Din pacate NU EXISTA un termen legal pentru terminarea UP asa ca asteptati.
Asta este alcoolul si volanul nu se inteleg.
Totusi mi se pare penibil ca intr-o tara civilizata, a secolului XXI, pentru o greseala, care zic eu e platita avand in vedere ca a trecut un an, mi-am invatat lectia, sa mi se ingradeasca un drept datorita incompetentei unor oameni.

Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Buna ziua,
Cine a vobit de incompetenta?
E vorba de NUMARUL MARE DE PERSOANE CARE "GRESESC"!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut in urma unui accident in afara drumului public AdrianAdrian21 AdrianAdrian21 Acum aproape noua luni mi-a fost retinut permisul de conducere dupa ce am comis un accident rutier avand o alcoolemie de 0,60 in aerul expirat, acest ... (vezi toată discuția)
Accident, alcoolemie mare, dar in afara drumului public AdrianAdrian21 AdrianAdrian21 Buna ziua, luni seara in jurul orei 23:30, dupa ce am consumat mai mult alcool, eram in masina cu un prieten si am lovit un zid de beton apartinand unei scoli, ... (vezi toată discuția)
Reparaþie maºinã dupã accident. Vlad112 Vlad112 Bună ziua, Dati-mi voie sa incep cu inceputul. Intr o sambata seara am iesit cu prietenii in club unde am consumat bauturi alcoolice (inclusiv soferul). In ... (vezi toată discuția)