avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parte vatamata - grup infractional organizat art. 367 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Parte vatamata - grup infractional organizat art. 367 NCP

Buna,
In anul 2013 la inceputul anului am fost fraudat pe internet, mi s-a spart contul online la un operator telefonic facandu-se 3 reincarcari in valoare totala de aproximativ 50E.
Pe la mijlocul anului 2013 am fost sunat de catre DIICOT IASI in privinta acestei spargeri spunandu-mi sa merg la DIICOT CLUJ pentru a da o declaratie deoarece ei erau pe urmele lor de aproximativ un an de zile..
Pe la sfarsitul anului 2013 am primit prima citatie in care aveam calitate de parte vatamata - parte civila - in urma careia am trimis pe e-mail o adresa Tribunalului in care spuneam ca imi metin declaratia data la DIICOT CLUJ.
Dosarul si-a urmat cursul pana a ajuns la final - cu rejudecare C.A. Iasi, am uitat sa mentionez ca suntem aproximativ 130 de victime.
In 18 iulie 2016 am primit din nou o citatie - in care am calitatea de parte vatamata, intrebarea mea este daca pot sa trimit din nou o adresa la C.A. IASI in care sa precizez ca imi mentin declaratia data + solicitarea de a primi suma prejudiciata sau trebuie sa ma prezint la proces (lucru foarte costisitor eu fiind din Cluj Napoca)?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2016
RobyP, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:57, 12 August 2016
Buna seara,
Transmiteti IN SCRIS, recomandata cu confirmare de primire, pozitia dumneavoastra.
Nu uitati sa faceti referire la numarul de dosar si termen.
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Multumesc
Daca instanta nu vrea sa va audieze nu trebuie sa va prezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat intr-o cauza de frauda informatica blue_wave blue_wave Care ar fi onorariul unui avocat , in Cluj Napoca, pentru rezolvarea unui caz de frauda informatica ( prejudiciu mic , sub 200 lei ) . Momentan am primit ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa seb_aku seb_aku In 2009 mi s-a intocmit dosar penal pt grup infractional organizat si complicitate la contrabanda. si tot atunci s-a disjuns cauza pt palierul moldovean in ... (vezi toată discuția)
Neprezentare proces, consecinte anca_b93 anca_b93 În primul rând, îmi cer scuze dacă nu am ales categoria corectă.. Bună seara! Vă deranjez cu o mică nelămurire. La începutul anului mi-a fost ... (vezi toată discuția)