Buna,
In anul 2013 la inceputul anului am fost fraudat pe internet, mi s-a spart contul online la un operator telefonic facandu-se 3 reincarcari in valoare totala de aproximativ 50E.
Pe la mijlocul anului 2013 am fost sunat de catre DIICOT IASI in privinta acestei spargeri spunandu-mi sa merg la DIICOT CLUJ pentru a da o declaratie deoarece ei erau pe urmele lor de aproximativ un an de zile..
Pe la sfarsitul anului 2013 am primit prima citatie in care aveam calitate de parte vatamata - parte civila - in urma careia am trimis pe e-mail o adresa Tribunalului in care spuneam ca imi metin declaratia data la DIICOT CLUJ.
Dosarul si-a urmat cursul pana a ajuns la final - cu rejudecare C.A. Iasi, am uitat sa mentionez ca suntem aproximativ 130 de victime.
In 18 iulie 2016 am primit din nou o citatie - in care am calitatea de parte vatamata, intrebarea mea este daca pot sa trimit din nou o adresa la C.A. IASI in care sa precizez ca imi mentin declaratia data + solicitarea de a primi suma prejudiciata sau trebuie sa ma prezint la proces (lucru foarte costisitor eu fiind din Cluj Napoca)?
Multumesc
Buna seara,
Transmiteti IN SCRIS, recomandata cu confirmare de primire, pozitia dumneavoastra.
Nu uitati sa faceti referire la numarul de dosar si termen.
Marturie mincinoasa
seb_aku
In 2009 mi s-a intocmit dosar penal pt grup infractional organizat si complicitate la contrabanda. si tot atunci s-a disjuns cauza pt palierul moldovean in ... (vezi toată discuția)