avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de bac
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de bac

Buna ziua. Acum 2 ani am inceput o facultate la id, unde am lasat diploma de bac in original. Am platit jumatate de taxa de pe primul semestru,iar apoi nu m-am mai prezentat la facultate, ulterior fiind exmatriculata.Problema este ca acuma am nevoie de diploma de bac pentru angajare, dar cei de la secretariat nu vor sa mi-o de-a decat dupa ce platesc suma de 750 lei.Imi puteti spune ce ar trebui sa fac, pot reusi sa ii conving intr-un fel sa mi-o de-a fara a plati aceasta taxa sau pot sa fac de la scoala un duplicat?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:34, 29 Iulie 2016
Mergeti in audienta si explicati decidentilor facultatii ca exercitarea dreptului de retentie asupra diplomei dvs. in compensarea dreptului lor de creanta excede cadrul legal, si probabil veti ajunge la o intelegere favorabila ambelor parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma deteriorata CArmen175 CArmen175 Buna ziua , cum procedez daca diploma de bac se afla depusă la făcultate iar cei de acolo îmi cer un duplicat ? Am fost acum câteva zile sa mă înscriu ... (vezi toată discuția)
Diploma de bac retinuta la facultate frampolarbear frampolarbear In 2008 m-am inscris la o universitate de stat, am urmat cursurile in primul semestru, chiar am participat si in sesiune la cateva examene, am platit prima ... (vezi toată discuția)
Pierdere diploma de licenta robertnelu robertnelu Fiica mea, este masterand bugetar la A.S.E in anul 2. A terminat in 2010 studile de licenta tot in cadrul A.S.E . Inscrierea la master a fost facuta prin ... (vezi toată discuția)