avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... miscorare salariu - studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

miscorare salariu - studii superioare

Mi se poate micsora salariul de la 1350 la 1080 ptr incadrare cu studii superioare?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:33, 20 August 2009
Salariul minim pentru o functie care cere studii superioare este de 1200 lei (pentru norma de lucru de 8 ore)
Intrebarea este neterminata: cum adica sa va micsoreze salariul pentru studii superioare?
Mai dati niste amanunte ca nu se intelege ce doriti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare act aditional Popescu Lorena Popescu Lorena Ce actiuni / masuri poate lua angajatorul daca angajatul refuza semnarea unui act aditional care nu e conform cu legea in vigoare? (vezi toată discuția)
Propunere modificare salariu corina_alice corina_alice Buna ziua, Angajatorul imi propune micsorarea semnificativa a salariului (50%) invocand dificultatile economice cu care se confrunta firma. Stiu ca nu se ... (vezi toată discuția)
Salariu absolventii facultate distrib distrib Buna ziua am o intrebare sunt angajat la o firma privata cu un sal pe cartea de munca de 700 lei net .Salariul e compus din fix 400 lei si varaibil 300 de ... (vezi toată discuția)