avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport din 2009
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport din 2009

Buna ziua,eu am pasaportul din 2009 si este valabil pana in 2019.Vreau sa plec in concediu in turcia si as vrea sa stiu daca este in regula,sau trebuie sa-mi fac pasaport nou?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:33, 29 Iulie 2016
Pasaportul este valabil pana la expirare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate pașaport din 2009 Legal1228 Legal1228 Buna ziua! Curand o sa plecam in vacanta intr-o tara care necesita pasaport pentru a intra. Tatal meu are un pasaport facut in anul 2009 care expira in 2019, ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere, pasaport expirat iulyana21 iulyana21 Sotul meu,cetatean turc,a obtinut in urma cu aproape 5 ani permisul de sedere pentru Romania ca membru de familie,iar acesta ii va expira in scurt timp.As ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! - familie cu acte expirate, plecare din turcia în românia Bratu Florentin Sorin Bratu Florentin Sorin Am si eu o intrebare si sper sa ma ajutati , eu sunt in Turcia cu fata si barbatul meu , eu am nascut aici o fetita acum are 1 an si 5 luni , si nu am plecat ... (vezi toată discuția)