avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate pașaport din 2009
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate pașaport din 2009

Buna ziua!
Curand o sa plecam in vacanta intr-o tara care necesita pasaport pentru a intra. Tatal meu are un pasaport facut in anul 2009 care expira in 2019, mai.
Nu isi amintea de el , l-a gasit. Fiind valabil , am considerat ca este ok. Am tot cautat si nu am gasit niciunde. A fost vreodata emis un pasaport pe o perioada de 10 ani? Mai exact, in 2009, se emiteau pasapoarte cu valabilitate de 10 ani? In cateva zile o sa plecam si avem nevoie de aceasta informatie.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Legal1228 , utilizator 13:56, 27 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața,

Este valabil până la expirarea termenului înscris. Pașapoartele biometrice, care până acum câteva zile aveau valabilitate 5 ani, au fost introduse în ianuarie 2010.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Ares-3 a scris:

Bună dimineața,

Este valabil până la expirarea termenului înscris. Pașapoartele biometrice, care până acum câteva zile aveau valabilitate 5 ani, au fost introduse în ianuarie 2010.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate pasaport minor la iesirea din tara danaiancu danaiancu Buna ziua, Pasaportul fiicei mele, minora, este valabil pana in 14.08.2018. Care este data maxima la care fetita pote iesi din tara cu acest pasaport? (Am ... (vezi toată discuția)
Pasaport biometric laur006 laur006 conform legislatiei romane actuale,pasaportul diplomatic este sau nu biometric ??? (vezi toată discuția)
Calatorie in italia eu1001 eu1001 buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: sotul meu este plecat in italia si ar dori sa mergem si noi la el ( eu si cei doi copii minori ai nostri), dar nu ... (vezi toată discuția)