avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara .. as dori sa stiu .. daca sotul are o executare silita prin care i s-a pus poprire pe conturile bancare,executorul are dreptul de a bloca si conturile mele chiar daca eu nu am semnat in acel contract? sau imi poate bloca banii primiti pe numele meu prin transfer rapid gen moneygram,western?
Cel mai recent răspuns: Viviana Serni , Avocat 02:00, 1 August 2016
Depinde de destinația bunului contractat. Dacă v-ați înțeles sau se subânțelege că bunul sau serviciul vă profită amândurora, da, vă poate urmări și pe dvs., chiar dacă nu sunteți parte în contract.

Excepție face situația în care v-ați căsătorit pe noul cod civil și v-ați hotărât să îmbrățișați regimul separației de bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita -GYO- -GYO- Buna seara , de 2 luni sunt in executare silita pt neplata cheltuielilor de judecata si acum trebuie sa primesc niste bani din strainatate prin western union. ... (vezi toată discuția)
Executare silita / poprire conturi Sergiu_Iulian Sergiu_Iulian Buna ziua , In urma acumularii unei restante (sub 4000 lei) la un credit , prin intermediul unui executor judecatoresc, banca a initiat executarea silita ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu din strainatate dlemil dlemil Buna ziua, Firma la care lucrez are cu mine 2 contracte de munca, unul in romania si unul in sua. eu am poprire pe cont din cauza unui credit, si as dori sa ... (vezi toată discuția)