avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... A ramas contractul de vanzare cumparare original la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

A ramas contractul de vanzare cumparare original la politie? Ce fac?

Recent am cumparat o masina din Belgia iar, la scoaterea primului set de numere rosii am lasat, din greseala, contractul de vanzare cumparare in original (contract belgian), nu in copie, cum ar fi trebuit. Ce fac? Nu mai am niciun exemplar sau copie a acelui contract. Vreau sa mai scot 2 randuri si apoi sa imi inmatriculez definitiv masina. Pot sa cer inapoi contractul ca sa fac copia sau ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: manolachealex , utilizator 17:15, 30 Iulie 2016
Solicitați restituirea contractului original.
Buna ziua,
Mergeti la politie si solicitati fie originalul fie o copie conforma cu originalul.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pierdute la masina madayoana madayoana Salut ,am si eu o mare problema ...am cumparat o masina acum 3 luni adusa din germania ,au fost scoase primu rand de numere rosi de baiatu de la care am ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)