avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce fel de contract?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce fel de contract?

Buna seara! Ce fel de contract sa fac pentru un vad comercial care are utilajele. Mentionez ca spatiul este in chirie, proprietara spatiului este deacord sa inchiriem, nu doresc sa preiau firma celui care vinde vadul. Eu am deschis o noua firma.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: miha07 , utilizator 22:36, 31 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pastrarea avizelor la preluarea unui salon geanina_teodorescu geanina_teodorescu Buna ziua!Doresc sa cumpar un salon de infrumusetare insa persoana care vinde nu vinde firma deoarece are si alte activitati.daca imi fac eu firma si preiau ... (vezi toată discuția)
Probleme spatiu inchiriat carolmihai carolmihai Buna seara. Imi desfasor activitatea(bar+fastfood) intr-un spatiu inchiriat(contractul de inchiriere a fost facut pe 5 ani, au mai ramas 2 ani si jumatate). ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune pentru un spatiu inchiriat LuminitaT LuminitaT Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: Am un spatiu inchiriat ca persoana juridica si doresc sa inchei un ... (vezi toată discuția)