avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit auto

Conform art. 456 din noul cod fiscal persoanele cu handicap accentuat sunt scutite de la plata unui mijloc auto. Administratia locala nu acorda totusi decat jumatate. Este corect
?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:35, 1 August 2016
Daca vehiculul apartine unuia dintre soti care beneficiaza de certificat de grad de handicap,
atunci impozitul aferent bun comun se repartizeaza si sotului/sotiei caruia ii revine obligatia de plata 50% din impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz scutire impozit auto parinte copil cu handicap bp2108 bp2108 Auto este proprietatea mamei, copilul de 6 ani este incadrat cu handicap grav (nedeplasabil). Cererea a fost refuzata la spfl Ploiesti invocand motivul: ... (vezi toată discuția)
Este scutită de taxe și impozite locale respectiv rovinietă? Ciprianbosincianu@gmail.com Ciprianbosincianu@gmail.com Bună ziua ! Soția mea este cu handicap accentuat gradul doi. Întrebarea mea este dacă mașina familiei este scutită de taxe și impozite locale respectiv ... (vezi toată discuția)
Scutiri impozite persoane cu handicap gicahu gicahu Sunt persoana incadrata in gradul de handicap accentuat. Sotia mea, in calitate de coproprietar a primit decizie de impunere pe 2016 din partea Directiei de ... (vezi toată discuția)