avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna ziua,lucrez la o firma in functia de gestionar. Pe data de 28.06.2016 am depus cerere de demisie cu preaviz. Doresc sa stiu ce drepturi am daca in termenul de 20 de zile de preaviz nu mi se gaseste un inlocuitor.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 2 August 2016
1. La expirarea termenului de preaviz , c.i.m. inceteaza.

2. Pe durata preavizului aveti aceleasi drepturi si obligatii.

3. Pe durata preavizului, trebuie efectuata predarea-primirea gestiunii pe baza dispoziţiei scrise a conducătorului societatii.

4. Dacă nu a fost numit un gestionar, conducătorul societatii va desemna un angajat căruia i se va preda gestiunea şi care va gestiona bunurile pe o perioadă de cel mult 60 zile. (art.2 alin.3 din HG 2230/1969).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa gestionar la gestiuni materiale carmen1975 carmen1975 Buna ziua, am intrebarea urmatoare: cum se procedeaza legal in situatia in care gestionarul lipseste din unitate pe motiv medical mai mult de 60 zile ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz Medu Medu Buna seara! Intentionez sa-mi dau demisia cu art. 81 alin.8 din Codul muncii(demisie fara respectarea termenului de preaviz ca urmare a faptului ca ... (vezi toată discuția)
Director = gestionar al bunurilor unitatii ? oanaportar oanaportar - directorul unitatii are Contract individual de munca - in unitatea pe care o conduce exista mai multe bunuri 1. - directorul unitatii are calitate de ... (vezi toată discuția)