avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua! Numele meu este Cristina Tudorache si am o proprire pe salariu pentru o datorie la banca. Vroiam sa va intreb, eu salariul il iau cash, dar de curand cei de la BCR vor sa ne faca carduri de salarii. Daca mi se va face card de salariu, banii care vor intra in cont vor fi popriti si aceia? Mentionez ca pe fiecare luna societatea unde lucrez deja imi face poprire pe salariu 1/3 din salariu net. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ca sa stiu daca pot sa imi fac acest card. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: zozu , utilizator 13:12, 2 August 2016
Daca va faceti card o sa va faca poprire pe banii luati pe card.
Stiu ca este in discutie o propunere de lege care permite doar angajatorului sa faca proprire pe salariu, nu si bancilor. Stiti cumva daca a fost aprobata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face poprirea pupaza pupaza Daca poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarele.Am un credit de nevoi personale la BancPost.De ceva vreme nu l-am mai platit.Am fost data pentru executare ... (vezi toată discuția)
Cata rabdare sa mai avem ? bad_sonia bad_sonia Buna seara , din prostie sau nu akm cativa ani cand ne mergea fff bine atat mie cat si sotului din punct de vedere financiar am facut cateva credite de nevoi ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire venit salarial memesab19 memesab19 Am primit informare atat de la banca cat si de societatea unde lucrez ca s-a infiintat poprire asupra venitului net lunar. Intrebarea mea este foarte simpla : ... (vezi toată discuția)