avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Drepturi de autor pentru poze folosite
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Drepturi de autor pentru poze folosite

Buna ziua.
As vrea sa imi fac un blog si as vrea sa pun pe el poze gasite pe Google Images. As putea sa am probleme daca folosesc pozele respective (in sensul ca incalc drepturile de autor ale persoanei care a facut poza)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: r0xxyana , utilizator 11:53, 8 August 2016
Buna ziua!
Analizati termenii si conditiile de utilizare a Google Images. Acolo trebuie sa existe mentiuni despre drepturile de autor cu privire la pozele in discutie.

Cu stima,
Trebuie sa plecati de la premiza ca tot ce gasiti pe internet este protejat de drepturi de autor pana la proba contrarie.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a utiliza pozele descarcatebună ziua. va rog sa ma consultați referitor la dreptul de ... Nadejda Florea Nadejda Florea Bună ziua. Va rog sa ma consultați referitor la dreptul de copiere si utilizare a pozelor de pe rețeaua internet. La moment lucrez la elaborarea unei ... (vezi toată discuția)
Bloguri dodorel62 dodorel62 Buna dimineata . Doresc sa stiu daca ai un blog sau site si cineva copiaza partial sau integral o postare (text), de la tine fie partiala sau integrala aceasta ... (vezi toată discuția)
Magazin on line - ce informatii de pe alte site-uri am voie sa folosesc? irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Am tot citit despre \\"Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala\\", dar nu am gasit ceea ce ma ... (vezi toată discuția)