avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Abuz in serviciu

Buna Stimati/e Doresc si eu niste informati si chiar un avocat real care sa se ocupe de cazurile pe care le obtin. Cum se poate contesta un Proces Verbal care nu sa dat.Nici nu se stie ce scrie in el.Si ce inseamna Martor in dosarul penal nr... dar nu se mentioneaza nici o acuzatie.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: pongoo7 , utilizator 21:49, 2 August 2016
Buna ziua,
1. Cum sa contesti ceva ce nu exista? Fiti mai explicit cu privire la acel P.V.
2. Martorul e martor, probabil ca ati dat declaratii de martor intr-un dosar penal fie la politie fie la parchet. TREBUIE sa mergeti in fata instantei si sa va sustineti acele declaratii.
Daca nu stiti despre ce este vorba mergeti si aratati instantei acest fapt.
3. Cat priveste avocatul solicitat, in afara de faptul ca nu intelegem CUM OBTINETI NISTE DOSARE dar politica forumului este de a nu recomanda avocati ci de a va ajuta cand poate.
Va duceti la baroul din zona unde locuiti sau unde aveti dosarul si solicitati un avocat caruia ii platiti onorariul si el va ajuta.
Ultima modificare: Marți, 2 August 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Cu Respect Stimati/e Sa explic pe scurt intruna din nopti in jurul orei 23 fetitei mele in virsta de 7 luni i sa facut foarte rau a intrat in convulsie asa ca am duso imediat la urgenta spitalului,unde cum am intrat in cabinetul doctorului incercind sa explic situatia critica a copilului,a intrat un paznic si m-a luat pe sus spunind sa mut masina si fiind foarte agresiv. Am mutat masina si mama copilului a sunat la 112 spunind ca am fost agresat la fel si eu am sunat. Am astepat politia in masina. Dupa ceva timp am baut circa 100 g palinca. Cind am vazut ca a ajuns politia m-am indreptat catre ei incercind sa le explic situatia.Politistul ma intrebat cu ce am ajuns la spital eu am raspuns ca am ajuns la ora 23 cu masina din parcare dupa care a cerut actele masini care avea nr straine acum era ora 01, 50 eu am raspuns ca nu am de ce sa dau actele masini deoarece nu am condus de citeva ore si sint pieton in incinta spitalului. El a sunat la circulatie a venit o masina politistul de la circulatia a cerut sa suflu in epilotest eu am refuzat spunind ca nu am circulat pe drumuri publice cu masina in ultimile ore La.care mi sau pus catusele m au dus in urgenta mi sa luat proba de singe mi sa ridicat permisul eliberat de Marea Britanie eliberindu-mi o dovada de conducere de 5 zile.Si a spus ca ma costa scump permisul. Dupa 3 zile am fost chemat la sectia de politie telefonic unde am dat declaratie ce sa intimplat si mi sa eliberat o hirtie in care scrie sint martor in dosarul penal nr ... Am fost la parchet am depus plingere pentru abuz in serviciu al politistului. Nu stiu nimic de nici un proces verbal si asta este din luna noiembrie 2015. Ce demersuri mai pot face ? Si daca mi se poate recomanda un avocat. Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema de circulatie - alcool la volan, stare de necesitate Georgiana2207 Georgiana2207 Daca am consumat bauturi alcoolice si unei persoane i se face rau cazand intr-o stare de inconstienta si fara respiratie conducand persoana la urgenta ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere basu radu basu radu Buna ziua! In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan dyo dyo ce se poate face daca am fost depistat baut,dar nu eram in masina cand am fost prins?de asemenea nu erau de la politia circulatie (vezi toată discuția)