avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teava de evacuare centrala termica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teava de evacuare centrala termica

Buna seara!

Problema mea e urmatoarea.

Cineva a cumparat casa de langa noi, este in renovare si azi am observat ca noul vecin a instalat doua tevi in peretele care este catre curtea mea.
In mod sigur sunt tevi de evacuare pentru centrala lui termica or pentru hota

Distanta intre perete si hotar comun este de cca 90 cm, iar tevile sunt la aprox 3 metri inaltime.

Plus ca tevile sunt aproape visavis cu usa mea de intrare in imobil

Intrebarea mea e daca area dreptul sa faca asa ceva fara aprobarea vecinului sau nu.Exista vreo lege sau hotarare prin care e reglementat? Mersi anticipat! Cu stima,Horea
Ultima modificare: Marți, 2 August 2016
horea77, utilizator
Cel mai recent răspuns: horea77 , utilizator 21:35, 2 August 2016
Buna ziua,
Da, pote sa-si puna cosuri de evacuare fum.
Nu-i normal?
Nu exista nico lege care sa-i interzica.
Dar bate catre curtea mea si distanta e minimala.Nu este evacuat deasupra casei....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Horn centrala florin2008us florin2008us vecinu de sub mine are hornu la centrala scos cam 15 cm ,toate gazele la mine ajung mentionez ca este bucatarie peste bucatarie (vezi toată discuția)
Hota/cos fum catre proprietatea vecina cio74 cio74 Buna seara, Pe partea din spatele casei, catre curtea vecinului (distanta intre perete si gard este de 60cm) as vrea sa ies cu hota si teava de evacuare de ... (vezi toată discuția)
Coş evacuare gaze de la centrală - poluare in curte Gheorghiţă3 Gheorghiţă3 Bună ziua! Vecinul meu şi-a făcut recent un coş de tip ventuză pentru evacuare gaze de la centrală, care este orizontal, la înălţime de 2m, cu ... (vezi toată discuția)