avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Acum cativa ani am dezbatut succesiunea tatalui meu fara sa pun in masa succesorala un teren intravilan. Cum pot sa readuc in discutie succesiunea in cazul terenului? multumesc
Cel mai recent răspuns: beatlen , utilizator 23:21, 2 August 2016
Buna ziua,
Cu certificatul de mostenitor si cu actele terenului mergeti la notarul unde s-a dezbatut succesiunea si solicitati un supliment la masa succesorala.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizualizare dosar succesiune rrazvann rrazvann Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi referitoare la urmatoarea speta: Am intrat in posesia unui certificat de mostenitor(tatal decedat) pe care ... (vezi toată discuția)
Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe numele bunicilor decedati as aprecia ... Laur94 Laur94 Titlu de Proprietate pe numele bunicilor decedati As aprecia enorm clarificari pentru situatia urmatoare: 1. Titlul de Proprietate pt teren extravilan pe ... (vezi toată discuția)