avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala dupa deces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala dupa deces

Buna ziua,

Anul acesta a murit mama de cancer si ciroza, prin Martie.
Ea era din Bucuresti pe buletin dar s-a mutat la Sibiu, si a murit la spital.
Eu sunt singurul ei mostenitor si, fratele ei cu care nu am o relatie buna a depus o plangere penala impotriva mea cum ca nu am avut destul de grija de mama si ca daca as fi avut ar mai fi trait.
El sustine ca, banuiesc, mi-am omorat deliberat mama pentru a ii mosteni averea.
Am fost la politie, mi-am despus declaratia, am semnat la martor si la sfarsit, politistul mi-a spus ca totul va fi in regula, nu are nicio sansa.
Acum as dori sa stiu, ar exista o cale valida prin care sa ma acuze? si de ce anume ar putea sa ma acuze? Mentionez ca nu am puterea de a oferi cancer si ciroza la oameni in termen de 2 saptamani, in care a murit mama.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: razvanmatei , utilizator 15:36, 9 August 2016
In cei doi ani de cand se mutase la Sibiu, mama a fost doar de doua ori la medicul ei de familie. Ar putea sa ma acuze din cauza aceasta, sa aibe sau sa obtina asta impotriva mea? Ca nu am dus-o la medicul de familie si ca daca o duceam, putea fi salvata?
Astept un raspuns, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala dupa deces razvanmatei razvanmatei Buna seara, Am o problema si as dori cateva raspunsuri. Mama mea a murit de cancer in Martie, mai exact de ciroza hepatica si metastaze. Povestea pe ... (vezi toată discuția)
Plangere penala razvanmatei razvanmatei Buna seara, Am si eu o intrebare. Exista in Codul Penal infractiunea ca nu ai avut indeajuns de multa grija de un membru al familie (in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala razvanmatei razvanmatei Buna ziua, In urma cu 6 luni, unchiul meu mi-a facut o plangere penala la politie dupa ce a decedat mama de cancer ca daca ar fi fost dusa la medic mai din ... (vezi toată discuția)