avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Trecere frontiera minor cu altcineva decat parintii
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Trecere frontiera minor cu altcineva decat parintii

Procura pe care parintii o dau poate fi pe o perioada de timp in care eu sa pot include calatoria cu copilul ?

Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2016
JeanaJeana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:41, 4 August 2016
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aducere copil din romania inapoi in strainatate... ioana d ioana d"arc buna seara,am un copil nascut in strainatate pe care l-am dus in romania si are grija mama mea de el,as vrea sa il aduc inapoi si vreau sa stiu ce acte am ... (vezi toată discuția)
Copilul minor si pasaportul? ContSters116232 ContSters116232 Buna ziua, doresc sa plec cu fetita mea de 1 an din tara.....pot sa o trec pe pasaportul meu sau trebuie sa ii fac pasaport individual ? Am nevoie de procura ... (vezi toată discuția)
Procură notarială pentru pașaport minori. buna ziua! va rog sa mă lămuriți. in ... George 1234567890 George 1234567890 Buna ziua! Va rog sa mă lămuriți cu nedumeririle mele. In cazul in care nu voi fi de acord cu semnarea procurii de părăsire temporală a minorului în alt ... (vezi toată discuția)