avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... fuga unui minor de la domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

fuga unui minor de la domiciliu

buna ziua minor fugit de la domiciliu in urma promisiunilor facute de catre mama acestuia care lucreaza in italia.in urma cu citeva zile am aflat unde locuieste si acesta refuza sa vina acasa,sa solicitat sprijinul politiei dar acestia au refuzat sa coopereze,se mentioneaza ca sunt divortat.ce pot sa fac in aceasta situatie precizind ca minorul are 15 ani.va rog din suflet sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:41, 3 August 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa incercati sa VA INTELEGETI CU COPILUL.
Este copilul dumneavoastra si, nu uitati, ARE O VARSTA CRITICA pe care ati avut-o si dumneavoastra.
Sa nu credeti ca ati fost mai breaz.
Incercati sa luati legatura si cu mama lui si vedeti ce i-a promis.
Daca vrea sa mearga la ea lasati-l, va vedea singur care e treaba si va reveni singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil abandonat emotional Copilul fericit Copilul fericit Părinții români, necasatoriti, mama cu copilul fiind stabiliți în spania iar tatăl in Austria. Copilul nu are parte de afecțiune, trăiește singur ... (vezi toată discuția)
Ingrijire batran cateldestept cateldestept Mama mea in varsta de 74 ani locuieste singura. De la un timp are \\"halucinatii\\", i se pare ca fur un bec sau alte minuni de acest gen (de fapt nimicuri), ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor: am 14 ani și am fugit de acasă la iubitul meu în vârstă de 15 ani Denisa Crivat Denisa Crivat Buna am 14 ani și am fugit de acasă la iubitul meu în vârstă de 15 ani . Am stat la mama și tatăl lui 10 zile după ma găsit poliția și am declarat ... (vezi toată discuția)