avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire, deblocare cont
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire, deblocare cont

Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate face ceva ca sa imi deblocheze cardul pentru ca eu nu mai am din ce sa traiesc? Ce demers trebuie sa fac? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:22, 31 August 2016
Sa inteleg ca pot si eu sa iau de la servici fluturasul si sa il arat bancii ca mi se opreste deja o jumatate din salariu si ei sa poata sa imi dea cealalta jumatae? Multumesc
Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac? Multumesc.
Cereți angajatorului o adresă în care să certifice faptul că vi se popriște la sursă 1/3 din salariu. În baza acestei adrese, banca va elibera restul de datorie.
sau, cereți executorului să facă această precizare către bancă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Retinere din salar Mihaelay2012 Mihaelay2012 Buna ziua,vreau sa fiu lamurita in legatura cu urmatoarea problema:un credit bancar luat acum 4 ani,care in momentul de fata este platit prin retinere din ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)