avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Renegociere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Renegociere contract

Buna ziua. Am incheiat un contract de prestari servicii IT cu o unitate de stat, contract ce se afla in desfasurare si care are ca valabilitate sfarsitul acestui an. Azi am primit din partea conducerii unitatii o adresa prin care se solicita o renegociere din punct de vedere financiar a contractului, pe baza contrangerilor bugetare ai a prevederilor legale in vigoare, spun ei. Ce ma nelamureste este faptul ca mi au cerut o oferta de pret pentru existentul contract si in care sa specific: val. cheltuielilor directe, a cheltuielilor indirecte, taxe si impozite aferente, marja de profit, tariful fara tva si cu tva si sa anexez cetificat fiscal provind plata contributiilor sociale, lista cu personalul propus pentru indeplinirea contractului si cv ul acestora......etc. Este legal asa ceva? Aceste cerinte tin de o oferta nou de pret nu de o renegociere, nu ?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 August 2016
ccwork, utilizator
Cel mai recent răspuns: ccwork , utilizator 12:53, 4 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de custodie ? sau ce tip? luca_claudia72 luca_claudia72 intrebare.....ce tip de contract se impune urmatoarei situatii? o sc care comercializeaza si presteaza servicii de montaj de mobilier, doreste un contract ... (vezi toată discuția)
Deviz- produse finite miraj miraj buna seara! am preluat un SRL cu domeniul de activitate de confectionarea de garduri si porti din fier forjat. rog foarte mult cine lucreaza in acest ... (vezi toată discuția)
Fundamentarea economica a modului de formare a pretului. vionovac vionovac Am participat la selectie de oferte si, pentru ca pretul nostru este mai mic decat 85% din valoarea estimata a proiectului respectiv, ne-au solicitat ... (vezi toată discuția)