avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schizofrenic periculos
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schizofrenic periculos

buna ziua. santem un grup de cetateni dintr o localitate din aceasta prea frumoasa Romanie unde nebunii sant considerati, o specie pe cale de disparitie si sant ocrototiti de lege iar cetatenii au dreptul decat sa plateasca taxe impozite rate la banci si sa fie terorizati de nebuni . Ne gasim curtile pline de gunoaie in fiecare dimineata urla noaptea pe drum ca ne omoara ne urmareste peste tot si ne ameninta . Dormim noaptea iepureste cu bata langa noi iar autoritatile nu fac nimic de un an de zile de cand dureaza circul asta. Inca la ultima sesizare pe care am facut o ne invata ce lovituri sa i aplicam sub barbie si nu mai stiu ca m ne am inchinat si am iesit. este vorba de un tanar schizofrenic care nu vrea sa si ia tratamentul. am sesizat primaria si ni sa raspuns ca o sa l monitorizeze asta fiind acum 2 luni . Iar nebunul se plimba nestingherit peste tot iar daca ne vede incepe sa urle si sa ne ameninte asa ca iesim cat mai rar din curti si doar insotiti. ce sa facem ca nu mai putem rabda santem 4 familii care suferim din aceasta cauza cu restul lumii nu are nimic...
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:23, 4 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Sesizati Inspectoratul judetean de politie, cu nr. de inregistrare/ data. Este bine ca sesizarea sa fie semnata de toti cei afectati de situatia existenta.
multumesc de raspuns. o sa incercam si asa dar mai exista o intrebare dupa internare el nu o sa mai urmeze iara si tratamentul si iar revenim la aceeasi problema..... ca nu are cine sa l oblige.. vad numai drumuri fara iesire
Ultima modificare: Joi, 4 August 2016
george8135, utilizator
Depinde de tratament si de decizia medicilor pentru externare. Este posibil ca la anumite intervale de timp sa reluati sesizarea IPJ.
In mod normal, ar trebui sa fie supravegheat de rude (daca are asa ceva).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin bolnav psihic, amenintari george8135 george8135 ma numesc george 35 ani casatorit asteptam un bebeu locuiesc la tara. Ma confrunt cu o situatie cam nu stiu cum sa o numesc stresanta,sau grava .In sensul ca ... (vezi toată discuția)
Divort de sot agresiv si bolnav psihic adrianaxinte adrianaxinte Buna ziua, Sotul este bolnav psihic, are schizofrenie paranoida - a fost internat la nebuni, ia tratament acum de acasa si are pensie. Acesta cu sora lui ... (vezi toată discuția)
Hranirea cainilor comunitari este interzisa? cris2d2 cris2d2 Imi poate spune cineva daca este interzisa si se pedepseste in vreun fel hranirea si ingrijirea cainilor comunitari, in municipiul Sibiu? De asemenea, este ... (vezi toată discuția)