avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentință divorț pierdută
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentință divorț pierdută

Bună ziua,
Vă solicit ajutorul referitor la pierderea sentinței de divorț a soacrei mele în vârstă de 90 de ani, (demență, Alzeihmer, aflată sub tutela soțului), persoană cu handicap grav a cărei asistentă personală sunt. A pierdut toate actele, parte din ele urmează să le obținem ca Duplicat, însă nu știm cum să-i obținem sentința de divorț. Nu știm localitatea/satul în care s-au căsătorit, nu știm anul în care a fost pronunțat divorțul și nici numărul de dosar. A locuit în Timișoara aproximativ 55 de ani.
Întrebarea mea este unde / cui ne putem adresa și de ce fel de documente avem nevoie.
Vă mulțumesc anticipat și vă urez o zi faină!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 13:26, 5 August 2016
Pe marginea actului de naştere se fac menţiuni despre căsătorie, divorţ etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat divort Mihabul Mihabul Buna ziua, Va rog, daca se poate sa imi spuneti ce trebuie sa fac pentru a obtine certificatul de divort al tatalui meu. Mentionez ca in prezent este ... (vezi toată discuția)
Acte de stare civila pipipo pipipo Buna seara, Care e procedura pentru obtinerea unui original al certificatului de casatorie cu mentiunea divortat? Unde ma pot adresa? De cat timp ... (vezi toată discuția)
Apostila certificat divort din austria DAN_ZISU DAN_ZISU Va salut cu respect pe toti ! Problema acestei \\"apostile \\" este veche , dar nu am gasit solutii clare , sper sa ma ajutati . Tribunalul din Iasi a ... (vezi toată discuția)