avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

Buna ziua! Vă aduc in discutie urmatorul subiect; bunicul meu figureaza in registrul agricol din anul din anul1959, cu o suprafata de 3,80 ha teren agricol. in anul 1990 i s-a eliberat o adeverinta de proprietate, cu aceasta suprafata si i s-au dat si suprafetele respective. in anul 1998 i s-a eliberat titlul de proprietate dar pe o suprafata de 2,20 ha.familia mea a tinut pana anul trecut si diferenta de pana la 3,80 ha pentru care a platit si impozit.anul trecut primaria a arat suprafata respectiva motivand ca sa demonstram noi ca ne apartine.Mentionez ca diferenta de la 2,20 ha pana la 3,80 ha este pe raza a altor 2 comune limitrofe dar din cate cunosc in anii 90 s-au facut schimb de terenuri intre comune, cetateni,(comasari).Primarul in cauza ne indruma sa ne adresam comunelor in speta dar eu vin si intreb adeverinta de proprietate pe ce baza s-a eliberat, era valabila sau valabil este titlul?Mentionez ca pe titlurile vecinilor sta scris ca se invecineaza cu bunicul meu...
Cel mai recent răspuns: maboo55 , utilizator 12:06, 8 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate maboo55 maboo55 Va aduc in discutie o speta ceva mai complicata, ce ma priveste personal, va rog sa ma ajutati pentru a intra in legalitate si ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cf legii 18 ElenaPElena ElenaPElena Bunicul meu a detinut conform registrului agricol din ani 196-1968 o suprafata de teren agricol de 5,14 ha si 0,10 ha curte.In realitate curtea era de 0,25 ... (vezi toată discuția)
2 titluri de proprietate pe aceleasi suprafete rolex rolex In anul 2001 mi s/a reconstituit in baza Legii 1/2000 suprafata de 20 ha. Mi s/a intocmit Titlul de Proprietate si am inscris suprafata in Cartea ... (vezi toată discuția)