Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o nedumerire. In data de 24.06.2016 am intrat in medical, apoi pe data de 18.07.2016 am nascut. Pana pe ce data pot sta in prenatal pentru ca apoi sa fac documentatia pentru indemnizatia de crestere a copilului. O zi buna! Multumesc.
Daca ati nascut in 18.07.2016, potrivit legislatie, trebuie sa efectuati obligatoriu cele 42 de zile de concediu postnatal.
In aceasta situatie, incepand cu data de 29.08.2016 puteti intra in CCC.
Multumesc de raspuns. Insa, din ceea ce mi-ati spus dvs ar fi ca eu nu am dreptul sa imi iau acele 126 de zile prevazute de lege si imi impune sa imi iau neaparat pe data de 29.08 concediu de crestere a copilului? Multumesc frumos!
Ati inteles gresit .. eu v-am spus ca incepand cu data de 29.08.2016 puteti intra in CCC si nu ca este obligatoriu cu aceasta data.
Daca doriti sa efectuati toate cele 126 de zile de concediu de maternitate, atunci puteti intra in CCC incepand cu ziua urmatoare celei in care se termina concediu de maternitate.
Concediu prenatal
ggami
Buna seara! As dori sa stiu de cate sapt de sarcina se poate intra in prenatal.
Daca am 30 de sapt si 2 zile si imi iau 3 zile de medical(pt copilul de trei ... (vezi toată discuția)