avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnatura notificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnatura notificare

Buna ziua,
Azi am primit notificarea privind incetarea contractului de munca conform art. 65 legea 53/2003.
Notificarea este semnata de administratorul firmei, dar nu este semnata dea ceeasi persoana. Am comparat semnatura cu alte semnaturi ( contractul de munca, adeverinte) si desi sunt asemanatoare, diferentele sunt vizibile fara a fi un specialist.
Exista posibilitatea sa intampin probleme in situatia in care se va seziza si altcineva?
Ce as putea face?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:54, 9 August 2016
spotty a scris:

Respunsul este negativ!


Atunci puteti contesta in instanta decizia ca fiind nesemnata de reprezentantul legal al societatii ...

In practica judiciara s-a decis ca:
"... Pentru aceste considerente, imprejurarea ca semnatura aplicata pe decizie nu apartine administratorului societatii, astfel cum este mentionat in cuprinsul acesteia nu prezinta relevanta, de vreme ce raporturile de munca nu au incetat ca efect al deciziei, ci ca efect al notificarii.

... nu mai necesita o analiza separata criticile recurentei referitoare la semnarea notificarii de catre o alta persoana decat reprezentantul legal al societatii, cat timp intentia paratei de incetare a contractului individual de munca incheiat cu recurenta a fost confirmata prin pozitia procesuala adoptata in cadrul litigiului de fata. Prin urmare, indiferent cine ar fi semnat aceasta notificare, reprezentantul legal al societatii parate sau alta persoana, efectele au fost confirmate, ratificate, insusite ulterior de catre societatea parata."
(C.A. Bucuresti, SECTIA A VII-A CIVILA SI PENTRU CAUZE PRIVIND CONFLICTE DE MUNCA SI ASIGURARI SOCIALE, Decizia civila nr.2731R /27 Aprilie 2009, [ link extern ] )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte vechime si decizii de incetare semnate cu stampila cu semnatura carmencalineata carmencalineata Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea : adeverintele de vechime si deciziile de incetare semnate cu stampila cu semnatura ... (vezi toată discuția)
Forma unei notificări klaudya1974 klaudya1974 Buna seara! O notificare a unei persoane juridice, care este adresată unei institutii publice, ce forma trebuie sa îmbrace? As vrea sa știu, in principal, ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in luna decembrie am decis sa intrerup raporturile ... crysad crysad Buna seara, in luna Decembrie am decis sa intrerup raporturile de munca cu compania la care lucram. Am semnat documentele (Notificarea si Decizia), ultima zi ... (vezi toată discuția)