avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru Romania

Buna, iubitul meu este din Kirgistan si mi-as dori sa vina in Romania insa nu stiu cum ar putea obtine o viza. Trebuie sa ii trimit o invitatie? Care ar fi intregul proces pe care trebuie sa il parcurg si cam care ar fi sansele sa obtina viza? Mentionez ca el are pasaport de Iraq.
Buna ziua,

Informatii complete gasiti pe siteul inspectoratului General pentru Imigrari [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie pentru liban vmi vmi Buna ziua , mama mea are o prietena in liban care vrea sa vina in romania cateva zile in vizita ,care sunt pasi care trebuiesc urmati ? (noi suntem din buzau ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru un cetatean strain GeaninaAlexandra GeaninaAlexandra De ce acte am nevoie pentru a trimite invitatie prietenului meu in Liban?Si daca este posibil sa ne casatorim in Romania?In caz dupa casatorie el poate sa ... (vezi toată discuția)
Acte de depus la ambasada pentru obtinerea vizei romane samiashoor samiashoor buna ziua am facut o invitatie de vizite la un prieten in iraq . si vreau sa stiu ce acte trebuie sa depunde prietenul meu in ambasada romaniei in bagdad ca ... (vezi toată discuția)