avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs defectat de catre cei care ofera garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs defectat de catre cei care ofera garantie

Buna ziua,

Am o problema legata de un produs (o placa de baza) pe care am trimis-o in garantie. Placa de baza a fost trimisa in garantie cu o problema care ar fi presupus inlocuirea acesteia (pot reveni cu detalii mai specifice daca e cazul), insa pentru a se eschiva de la aceasta, cei care ofera garantie mi-au indoit 4 pini din slotul pentru procesor. Ulterior au spus ca asa am trimis-o si mi-au anulat garantia. Practic e cuvantul meu impotriva cuvantului lor. Pot rezolva cumva aceasta situatie? Nu am o fotografie a produsului inainte de trimitere, dar nici nu cred ca ar conta - ar putea invoca faptul ca am deteriorat-o dupa ce as fi fotografiat-o.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Dyppie , utilizator 16:16, 9 August 2016
La momentul trimiterii bunului spre reparatie s-a intocmit vreun document care sa ateste starea acestuia inainte de expediere?
Multumesc pentru atentie a_fleancu.

Procedura a constat in completarea unui formular online, urmat de trimiterea coletului prin curier. In momentul predarii coletului catre curier, nu am mai intocmit nici o hartie care sa ateste starea placii de baza. Probabil ca, reprezentantul firmei de curierat oricum nu ar fi fost in masura sa confirme faptul ca placa de baza este intacta sau nu.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vanzare pe site de anunturi ismikanda ismikanda Buna! Acum cateva zile am vandut o componenta IT, pe un site (bine-cunoscut la noi in tara, de vanzari/cumparari). Un domn din oarecum apropierea localitatii ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune - achizitie online djidji_thebest djidji_thebest Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care ... (vezi toată discuția)
Returnare produs utilizat eticbravo eticbravo Buna ziua, detin un magazin online si ma confrunt cu urmatoarea situatie: am vandut un o placa de par (de buna calitate) iar clientul m-a anuntat ca doreste ... (vezi toată discuția)