avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Schimare SRL-D in SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Schimare SRL-D in SRL

Buna ziua, as avea o intrebare cu privire la schimarea societatii din srl debutant in srl. Am depus toate documentele necesare la Registrul Comertului pentru modificare. Zilele acestea ar trebui sa mi se elibereze un nou CUI si constatatoarele aferente. Intrebarea este daca la Anaf se depune ceva. Am intrebat la Registrul Comertului si mi-au spus ca din cate stiu ei nu se depune nimic. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vdeny , utilizator 17:14, 12 August 2016
Buna ziua,

Parerea mea este sa duceti xerox dupa toate documentele pe care le veti lua de la Registrul Comertului, cu o adresa de inaintare la ANAF. Pentru linistea dvs. Si s-ar putea sa faceti si decal 050.

Mai intrebati la ANAF.

O dupa amiaza placuta!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social lidiao lidiao S-a schimbat sediul firmei din 2012 la reg.comert, dar nu s-a depus formular 050 la Anaf, astazi s-a aflat in urma scoaterii cert.constatator ca sediul e pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma stela chelner stela chelner Buna ziua O societate si-a schimbat sediul social. Ce declaratie se depune?Termenul de declarare este tot 15 zile? Va multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social - formalitati administratia financiara bibacj bibacj Imi spuneti va rog ce declaratie se depune la Administratia Financiara pentru schimbarea sediului social. Multumesc (vezi toată discuția)