avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... predare-preluare contract locuinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

predare-preluare contract locuinta

Buna ziua

Asi dori sa stiu in ce conditii legale se poate face o predare-preluare contact referitor la o locuinta sociala conform legii 114.
1 Ce trebuie sa faca cel care preda.
2 Ce trebuie sa faca cel care preia si in ce conditii
Cel mai recent răspuns: ghita_28 , utilizator 10:57, 13 Iunie 2022
Preluare locuinta sociala se realizeaza numai cu acordul autoritatii publice locale=primaria ,
care detine evidenta acestor spatii cu destinatia de locuinta
Cel care preda locuinta sociala are obligatia sa predea bunul imobil in aceiasi stare in care a preluat-o,conform proces verbal predare primire
Cel care preia locuinta...la cine va referiti la primarie sau la urmatorul locatar ?
Buna ziua
La urmatorul locatar.
Locatarul care nu mai are nevoie de locuinta sociala, merge la primarie, acolo unde a incheiat contractul si-i informeaza despre acest lucru si, asa cum s-a mai spus:
Cel care preda locuinta sociala are obligatia sa predea bunul imobil in aceiasi stare in care a preluat-o,conform proces verbal predare primire

La noi in localitate sunt cateva mii de cereri de locuinte sociale, se fac liste peste liste, ordine de prioritate pe baza unor punctaje, astfel incat cel care pleaca nu poate sa faca nimic - daca asta intrebati...
Buna ziua
Ati intuit bine,asi avea pe cineva anume in vedere caruia sa-i predau,exista vreo posibilitate legala in acest sens ?
Exista posibilitatea sa preia persoana care o aveti dumneavoastra in vedere daca este inscrisa pe lista de prioritati a primariei si obtine de la primarie aceasta locuinta. Dupa ce are contractul de la primarie pe numele sau, o sa va intalniti si o sa-i predati locuinta.

Alte discuții în legătură

Locuinta anl - pentru aprobarea dosarului sotii trebuie sa aiba aceeasi adresa de domiciliu? ayleena ayleena Buna seara, As dori sa depun dosar pentru locuinta ANL. Imi spuneti, va rog, daca eu si sotul trebuie sa avem aceeasi adresa in cartea de identitate. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere versus locuinta sociala Rodivas Rodivas Buna ziua, Am inchiriat recent un apartament unei familii. Acum imi cer adeverinta de la asociatia de locatari ca sunt tolerati in bloc ( vezi pct. 6 din ... (vezi toată discuția)
Cum poate sa fie ''inchiriata'' o locuinta de serviciu aflata in administrarea consililui local dragosh13 dragosh13 In ce conditii se poate atribui unui angajat al primariei o locuinta de serviciu aflata in administrarea consililui local? (vezi toată discuția)