avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... predare-preluare contract locuinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

predare-preluare contract locuinta

Buna ziua

Asi dori sa stiu in ce conditii legale se poate face o predare-preluare contact referitor la o locuinta sociala conform legii 114.
1 Ce trebuie sa faca cel care preda.
2 Ce trebuie sa faca cel care preia si in ce conditii
Cel mai recent răspuns: ghita_28 , utilizator 10:57, 13 Iunie 2022
Buna ziua, referitor la caz, daca noul chirias al primariei, refuza sa isi incheie contractele de utilitati cu furnizorii de servicii, iar facturile sant emise tot pe numele vechiului proprietar, in aceste conditii fostul proprietar ce ar trebui sa faca.., eventual o plangere la politie..?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta anl - pentru aprobarea dosarului sotii trebuie sa aiba aceeasi adresa de domiciliu? ayleena ayleena Buna seara, As dori sa depun dosar pentru locuinta ANL. Imi spuneti, va rog, daca eu si sotul trebuie sa avem aceeasi adresa in cartea de identitate. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere versus locuinta sociala Rodivas Rodivas Buna ziua, Am inchiriat recent un apartament unei familii. Acum imi cer adeverinta de la asociatia de locatari ca sunt tolerati in bloc ( vezi pct. 6 din ... (vezi toată discuția)
Cum poate sa fie ''inchiriata'' o locuinta de serviciu aflata in administrarea consililui local dragosh13 dragosh13 In ce conditii se poate atribui unui angajat al primariei o locuinta de serviciu aflata in administrarea consililui local? (vezi toată discuția)