avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

Cum as putea deschide procesul de succesiune la notariat sora mea fiind de negasit? Pot deschide procesul fara ea si cum?
Multumesc.
Ce acte trebuie pentru a primi certificatul de mostenitor, mostenitorii de drept fiind decedati adica bunicii mei,tatal meu si unchiul meu,fratele tatalui meu?
Multumesc astept raspunsul dvs.

Editat de moderator simonette12- motiv conexare topic dublat.
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
problema este urmatoarea: nu stiu adresa, nu am nr de tel, nu am nici-o adresa de email, facebook.nu am mai vb cu ea din luna februarie.atunci a fost ultima discutie cu ea pe facebook care intre timp si-a schimbat adresa.eu stiu doar adresa din buletin care si l-a schimbat intre timp.ii pot face citatie doar la adresa din buletin care o stiam.nu se va prezenta.ce se intampla in cazul asta?multumesc
vb de sora mea
imi raspundeti si mie la ce v-am intrebat?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare BoangherMihaela BoangherMihaela buna dimineata.spuneti-mi va rog frumos daca cumnata mea nu doreste deschiderea succesiunii dupa frate(nu raspunde la tel avocatului,nu deschide usa ... (vezi toată discuția)
Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
Succesiune deeagav99 deeagav99 buna ziua am cateva intrebari va rog sa-mi raspundeti daca se poate. Bunicul meu a decedat acum 4 ani (avea succesiunea facuta dupa bunica el ramanand unic ... (vezi toată discuția)