Un proprietar s - a judecat cu o Asoc. de Prop. Asociatia prin Titlul Executoriu "obligatia de a aface", pe langa aceasta obligatie avea si o obligatie pecuniara. Presedintele asociatiei de proprietari nu a dat curs Somatiei emisa de Executorul Judecatoresc.
Intrebarea se refera:
1). Daca Presedintele Asoc de Prop. poate fi chemat in judecata cu obligarea acestuia la plata debitului datorat de asociatia de proprietari, cat si a cheltuielilor de executare.
2). Fac mentiunea ca asociatia de proprietari nu are un sediu social si nici cont bancar, unde s - ar fi putut executa debitul si cheltuielile de executare
Va multumesc anticipat.:((
D - le Avocat, cred ca nu ati inteles intrebarea. Eu pot chema presedintele chiar si C.Executiv in judecata pentru incalcarea atributiunilor ce le revin (art.32 alin.(2) din L.Nr.230/2007/R), si sa - i oblig in solidar sa achite suma ce o datora Asoc.de Prop., pentru ca in atributiile domniilor lor intra si aceasta obligatie de a se supune unei hotarari judecatoresti. Si, numai domniile lor trebuie sa avizeze actele necesare de punere in drepturi c.f. Hotararii judecatoresti a proprietarului vatamat in drepturi sale de catre Asoc.de Prop. Ok...sau am batut campii"""#-o:((