avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere contraventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere contraventionala

cale de atac impotriva incheierii de reexaminare.
am platit taxa de timbru dupa citare in procedura de regularizare insa am scris nr.dosarului in loc de 2716 , 1716 si astfel taxa de timbru a ajuns in alt dosar.instanta mi-a anulat cererea iar reexaminarea mi-a fost respinsa astfel ca am ramas cu amenda.ce mai pot face .O alta plangere se mai poate depune? sau contestatie in anulare la incheierea definitiva ?
Va multumesc pentru atentie.
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2016
titiana02, utilizator
Cel mai recent răspuns: titiana02 , utilizator 18:25, 11 August 2016
In opinia mea nu aveti motive pt contestatie in anulare. In plus ati iesit si din termenul de contestare a procesului verbal de contraventie.
pot cere sa fiu repusa in termen astfel incat sa nu -mi fie ingradit accesul la justitie si dreptul la aparare cata vreme taxa de 20 de lei a fost achitata insa a ajuns intr-un alt dosar prin grija angajatilor instantei care a redirectionat taxa fiind inserat gresit nr.dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea unei hotãrâri judecãtorești definitive diana000 diana000 Buna ziua, Unde si importiva cui trebuie sa fac o contestatie, deoarece nu pot fi de acord cu o hotarare judecatoreasca definitiva. Motivul, pentru care ... (vezi toată discuția)
Model formulare apel ContSters287513 ContSters287513 Va rog sa ma sprijiniti in formularea unui apel la o sentinta civila. Pe scurt o persoana a fost sanctionata ca nu s-a prezentat la politie desi nu a fost ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare art 200 ContSters159316 ContSters159316 in cazul unei cereri de reexaminare se mai poate acorda un termen pentru probe sau alt motiv? codul de procedura zice ca cererea de reexaminare se judeca cu ... (vezi toată discuția)