avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura speciala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura speciala

Buna ziua,un var mi a dat procura la notariat sa l reprezint la dezbaterea de mostenire,acesta fiind plecat din tara.Cu aceasta procura pot interzice cuiva sa nu se atinga de partea lui de teren?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 09:53, 11 August 2016
pai cine sa se atinga? Dvs aveti mandat sa il reprezentati la succesiune. In urma dezbaterii ii va reveni o cota parte din masa succesorala. Nimeni nu poate sa instraineze acea cota parte ce ii revine decat el sau o alta persoana pe care o imputerniceste in acest sens.
toate procurile sa stiti sunt....speciale
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire carmo71 carmo71 ce drept am la mostenire,avand in vedere ca bunica mea a murit si a avut doi copii,din care mama mea care este moarta si cealalta fata este in viata.iar din ... (vezi toată discuția)
Procura pentru vanzare teren utilizator7 utilizator7 buna ziua, tatalui meu i s-a solicitat o procura, un var si un nepot impreuna cu tata sunt mostenitorii unui teren, inca nu s-a facut succesiunea, varul ... (vezi toată discuția)
Succesiune deduanca deduanca Buna ziua. Tata e mort de 10 ani. Mama si fratele (am doar 1 frate),vor sa mi cedeze apartamentul mie. Fratele meu nu trăiește in Romania. Vine rar pt putin ... (vezi toată discuția)