avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine plateste verificarea centralei, chiriasul sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine plateste verificarea centralei, chiriasul sau proprietarul?

Buna ziua, Stau in chirie intrun apartament si m-ar interesa sa-mi spuneti daca plata cheltuielilor pentru revizia / verificarea centralei termice de apartament si zugravirea scarii revin chiriasului sau proprietarului de apartament. Mentionez ca aceste aspecte nu sunt mentionate in contract. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 10:55, 19 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar daca nu este prevazut in contractul de inchiriere, corect este ca si costul pentru revizia centralei sa o suporte proprietarul, cat si zugravirea pe casa scarii.Dv platiti chirie sa folositi acele bunuri, utilitati, confort.etc.
si eu cred la fel.Verificarea centralei termice trebuie facuta indiferent daca locuieste sau nu cineva in apartament iar costul revine proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligații proprietar-chirias Ana Calitescu Ana Calitescu Am apartamentul închiriat la un cabinet de chinetoterapie. A fost dotat cu aer condiționat la închiriere dar chiriașul dorește montarea unor plase de ... (vezi toată discuția)
Despre comandant Cosmin Stefan Cosmin Stefan Am o nelamurire, abia m-am mutat in chirie iar proprietarul mi-a sugerat cum ca plata reviziei tehnice a centralei termice cat si impozitul pe gunoi ar fi ... (vezi toată discuția)
Verificare instalatie gaze locuinta cu chirie tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o chestiune, si anume: eu locuiesc cu chirie. Verificarea la instalatia de gaz metan ce urmeaza a se efectua in ... (vezi toată discuția)