avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipată
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipată

Am aflat că poți ieși la pensie dacă ai o vechime integrală de 40 de ani. Eu știam că este de 43 de ani, dar că ar exista o nouă Ordonanță de Guvern foarte recentă. Mă poate ajuta cineva? Există sau sunt doar vorbe? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:57, 11 August 2016
Nu exista asa ceva, nici macar ca zvon. Nu stiu unde ati auzit o asemenea varianta(!?).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare vârstã de pensionare aura 48 aura 48 Bună ziua, Mă interesează dacă a fost dată recent o ordonanţă de urgenţă sau alt act legislativ privind modificarea vîrstei şi vechimii în muncă ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie luchian_den85 luchian_den85 Buna ziua! Am auzit un zvon ca s-a aprobat sau este in curs de aprobare o Ordonanta de Urgenta sau Hotarare Guvernamentala potrivit careia s-ar putea iesi ... (vezi toată discuția)
Drept la pensie VCElena VCElena Buna ziua, As dori sa ma ajutati intr-o problema de pensie: - in Ro am 12,5 ani lucrati - in Canada am 20 de ani -in 2019 am dreptul la pensionare la ... (vezi toată discuția)