avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Plata impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Plata impozit pe profit

Buna ziua!
intrebare :
Impozitul pe profit datorat de persoanele juridice, declarant in declaratia 100 la denumirea creantei" 103" se plateste la bugetul de stat ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:37, 14 August 2016
Impozitul pe profit daca este datorat la bugetul statului trebuie virat indiferent daca este declarat sau nu.
Da, in contul unic BS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit dividende Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Am depus decl 100 pentru impozit dividende 604. impozit pe venturi din dividende distri. pers fizice ( actionarii sunt 2 peroane fizice) . ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe constructii speciale- declaratie noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Puteti sa-mi spuneti cum ati procedat dvs in cazul impozitului pe constructii ? Am declarat in 010, dar vreau sa stiu daca valoarea la care aplic ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 mentionez suma/impozit de recuperat de anul trecut ? aida1 aida1 In declaratie 101 (anul 2008) am de recuperat impozit. In trim I (2009) am pierdere. Intrebare: In declaratia 100 pe care tb. sa o depun pt. trim I anul ... (vezi toată discuția)