avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire CCC

Buna ziua,
as avea 2 intrebari:
1. postul poate fi desfiintat inainte de scurgerea perioadei de preaviz?
2. daca postul a fost desfiintat in timpul preavizului, intretimp intrat in CCC la intoarcerea din acest tip de concediu nu mai pot beneficia de cele 6 luni in care angajatorul nu poate dispune concedierea mea?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: gab11 , utilizator 12:18, 12 August 2016
1. Daca ati primit preaviz de incetare a CIM inseamna ca postul a fost desfiintat inainte.

2. Daca postul a fost desfiintat inainte de a reveni din CCC atunci tot nu va poate concedia ci va ofera un alt post in aceleasi conditii ca si la postul initial.
Ultima modificare: Joi, 11 August 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post desfiintat inainte de ccc gab11 gab11 Buna dimineata, Va scriu in legatura cu situatia in care ma aflu in present in speranta ca dreptatea este de partea mea,a parintelui: - anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)
Revenire cic - concediere colectiva camitza_d camitza_d Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: in data de 10.09.2010 am intrat in concediu postnatal dupa care a urmat concediul de crestere si ingrijire copil ... (vezi toată discuția)
Pierderea locului de munca dupa concediu de crestere a copilului Irina_I Irina_I Buna ziua, In iunie 2010 am intrat in concediu de crestere a copilului. Conform vechii legi am benefiaciat de concediu de 2 ani, urmand sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)