avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Citatie politie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Citatie politie

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati:
Sunt chemat astazi 12.08.2016 la circa de politie de sector de un anumit inspector pentru a fi intrebat de niste documente ale asociatiei de propietari. Acum 4 ani am fost presedinte de bloc si am gasit nereguli in asociatie, am facut dosar penal pentru administrator pentru delapidare ( 80.000 lei ). Din cauza serviciului si a timpului nu am mai putut sa ma ocup de asociatie si mi-am dat demisia iar functia de presedinte a fost preluata de un alt propietar din bloc, bine inteles dupa predarea tuturor documentelor pe proces verbal. Deci, din 2012 eu nu mai am cunostinte despre acest dosar si de documentele asociatiei. Nu inteleg de ce sunt EU chemat si nu actualul presedinte care a preluat odata cu documentele asociatiei si acest dosar penal, care din 2012 a tot fost pe la politie si pe la parchet pentru acest dosar... Rugamintea mea este sa ma ajutati cu un model de declaratie pe care vreau sa o depun la dosar in care sa specific clar ca nu ma mai ocup eu si sa fiu scos din toata aceasta poveste.

Multumesc!
Marian
Cel mai recent răspuns: Marian-Ion , utilizator 09:42, 12 August 2016
Din poveste nu prea aveti cum sa iesiti deoarece dvoastra sunteti cel care a descoperit neregurile si a facut plangerea penala, nu veti iesi din poveste decat dupa finalizarea dosarului penal. Cel mai probabil veti fi chemat si ca martor in cazul in care procurorul va trimite dosarul in instanta.
Offf :( multumesc pentru informare... credeam ca o sa ies din toata aceasta poveste.
Declaratia se da doar in fata organelor judiciare, nu puteti veni cu ea de acasa, probabil veti fi audiat in calitate de martor.
In calitate de martor aveti drepturi si obligatii stabilite in cpp, ar fi bine sa va informati inainte.
Multumesc Razvan!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

sunt disperata! poate fi condamnat ca presedinte de asociatie din cauza casierei? vichimary vichimary Buna ziua.Sunt disperata pentru ca fostul sot,fiind presedinte de asociatie de proprietari,a fost citat intr-un dosar penal,si i s-a cerut sa -si ia si ... (vezi toată discuția)
Contract servicii asociatie de proprietari paul_raluca paul_raluca Fostul presedinte al asociatiei de proprietari a incheiat, in numele asociatiei, contract de furnizare servicii (apa, canal) cu furnizorul local. La data ... (vezi toată discuția)
Martori (mincinoşi) chemaţi ilegal să dea declaraţii sub jurământ ? zxc1 zxc1 Ce Încadrare Juridică (faptă penală) i se aplică unei persoane (preşedintă de Asociaţie de Proprietari) care, pentru a reuși clasarea dosarului penal ... (vezi toată discuția)