avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare componenta pachet salarial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare componenta pachet salarial

In pachetul salarial prevazut in contractul individual de munca am inclusa plata de catre angajator a unei contributii lunare la pilonul III de pensii ( in limita celor 400 euro anual deductibili fiscal).
Datorita problemelor temporare ale angajatorului, acesta ne propunne suspendarea temporara a acestei componente.
In principiu, suntem de acord.
Intrebare: este neoie de redactarea unui act aditional la cim sau este suficienta o declaratie/angajament ale angajatului, prin care este de acord cu suspendarea pe o anumita perioada a acestei componente?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 09:39, 13 August 2016
In cazul in care modificarea nu ii afecteaza pe toti salariatii, ci este la latitudinea acestora acceptarea, se poate incheia si un acord/agrement individual ( deci doar cei care accepta)? Care ar fi cel mai potrivit titlu pentru un astffel de document?
Se pot incheia acorduri /acte aditionale individuale in aceasta privinta.
Important este nu atat denumirea actului in sine cat continutul acestuia,in sensul de a nu se omite consemnarea obligatiei angajatorului de a relua acordarea acestui avantaj din pachetul salarial si o data estimativa la care se preconizeaza acest fapt!
In caz contrar nu va fi decat suspendarea dreptului facuta cu acordul angajatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii Ruxandra Stoica Ruxandra Stoica Buna seara, Intrebarea mea este daca angajatorul poate modifica contractul de munca initial ( la plecarea mea in concediu de crestere copil )cu privire la ... (vezi toată discuția)
Modificarea formei de salarizare in cadrul societatii si micsorarea salariilor Mihail Hritcu Mihail Hritcu Societatea X are incheiat la nivel de unitate C.C.M. Avand in vedere actuala situatie economica, conducerea societatii doreste modificarea formei de salarizare ... (vezi toată discuția)
Act aditional modificare salar nicotorok nicotorok Buna ziua, Am o nelamurire, in momentul cand se modifica salariul trebuie intocmit doar act aditional la contract? nu mai este nevoie de deczie. Puteti ... (vezi toată discuția)