avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Proces verbal predare-primire - neindeplinit de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Proces verbal predare-primire - neindeplinit de constructor

Salut!

Am cumparat apartament, platit, contract V-C semnat, totul ok. In procesul de predare primire s-au mentionat niste lucruri care trebuie rezolvate de catre constructor pana la o data care a trecut deja...

Ce pot face in cazul asta? Vad ca nu au intentie sa isi onoreze responsabilitatile.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:18, 13 August 2016
Puteti sesiza Protectia consumatorului in scris cu nr. de inregistrare/ data.
Mai sigur este sa deschideti actiune in instanta impotriva firmei/ constructorului/ dezvoltatorului cu care ati semnat contractul de vanzare-cumparare si sa cereti rezolvarea celor mentionate in PV precum si daune materiale si/ sau daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare rețea curent electric, probleme cu dezvoltatorul Nefertila Nefertila Buna ziua , am cumpărat un apartament in luna Aprilie 2017 ,de când am cumpărat acest apartament nu fac altceva decât sa plătesc tot ce vrea dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul nu se tine de promisiunea facuta in contract. bodArkk bodArkk Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, daca ma poate indruma cineva. In aceasta ordine de idei, am achizitionat un apartament nou, toate bune, am sesizat ... (vezi toată discuția)
Implicare inspectoratul de stat in construcții gsilviui gsilviui Salutări. Am doua topic-uri oarecum similare. Locuiesc într-un ansamblu rezidențial, iar apartamentul cumparat de mine observ ca are doua neajunsuri. Este ... (vezi toată discuția)