avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Organizare evenimente
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Organizare evenimente

Ma gandesc sa infiintez un PFA pentru organizarea de seminarii (ateliere, cursuri din domeniul terapiilor alternative, sustinute de persoane din strainatate) si as vrea sa stiu daca in cod CAEN 8230 se incadreaza aceasta activitate care consta din promovarea evenimentelor, gasirea unei sali potrivite etc. Cursurile vor avea loc ocazional, de cateva ori pe an. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:12, 15 August 2016
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pfa organizare cursuri Andreea-A Andreea-A Ma gandesc sa infiintez un PFA pentru organizarea de cursuri (din domeniul terapiilor alternative, sustinute de persoane din strainatate) si as vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Pfa sau alta forma de organizare? Dana Salomia Dana Salomia Buna dimineata ....am si eu nevoie de un sfat ..... as vrea sa imi incep o afacere si nu stiu ce forma de organizare ar fi mai rentabila . Afacerea o incep ... (vezi toată discuția)
Infiintare si functionare pfa ana12345 ana12345 Buna seara, Am sa expun intai situatia si abia apoi am sa lansez cateva intrebari. Situatia este urmatoarea - in momentul de fata sunt angajat cu CM intr-o ... (vezi toată discuția)