avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis auto dupa anulare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis auto dupa anulare

La examenul de sala sunt 15 sau 26 de intrebari?

Multumesc
15
trebuie sa raspundeți corect la 13
Ultima modificare: Duminică, 14 August 2016
Cabinet avocat Pantu Gabriela Mihaela, Avocat
nu e adevarat, sunt 26 de intrebari ca la inceput. Practic, trebuie sa dati din nou sala si sa faceti 22 de puncte ca sa fiti admis, daca era vorba de redobandirea permisului dupa suspendarea lui, atunci erau 13 din 15, cum spunea si doamna avocat.
Scuze, pur și simplu nu am observat 'anulare'.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto ramona_biban ramona_biban buna seara. as avea nevoie de un sfat in legatura cu redobandirea permisului auto. sotului meu i-a fost anulat permisul de conducere pt conducere sub ... (vezi toată discuția)
Permis auto valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna seara o mica intrebare am ,daca mi-a fost anulat permisul eu cand va trebui sa dau iar de permis dau pentru redobadire 13 intrebari sau dau normal 26 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere auto 1 vasile_sz vasile_sz Daca la un sofer ia fost anulat permisul acum 7-8 ani , dupa un dosar penal cu condamnare la inchisoare ptr. conducer sub influenta alcoolului si parasirea ... (vezi toată discuția)