avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale somaj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

somaj

buna. poate stie cineva daca pot beneficia de somaj in conditiile in care eu am avut o firma . in luna aprilie am inchis cartea de munca iar firma am suspendat-o in august . in luna aprilie a fost suspendat punctul de lucru iar toate contributiile catre stat au fost platite pana in luna aprilie . ca angajator am dreptul la somaj?ce se intampla cu lunile din aprile- august?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 17:54, 22 August 2009
se poate beneficia de somaj daca in ultimele 24 luni aveti lucrate cu carte de munca si platite contributiile la somaj minim 12 luni.
depinde de modalitatea de incetare a contractului de munca, daca aveti dreptul la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediul medical alinasv alinasv Buna, Sunt in concediu medical de 3 luni. Punctul de lucru unde am lucrat s-a inchis iar colegii mei au fost dati in somaj. Eu am fost in concediu postnatal ... (vezi toată discuția)
Somaj madimadi madimadi am fost in concediu cc pana in noiembrie,iar firma la care am lucrat a fost vanduta,neputand lua legatura cu noi patroni.intrebarea mea este,daca dau firma in ... (vezi toată discuția)
Este vreo problema? __miha __miha Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea pb:am fost angajata la o firma timp de 7ani dupa care firma a falimentat.In 23 sept am incetat activitatea la acea ... (vezi toată discuția)